Mediation

Wolkje aan de lucht? word het een donderbui of verfrissend briesje?

Jij bepaalt zelf het resultaat, slechts één voorwaarde: Laat zien wat jou beweegt! en geef volgens goed indiaans gebruik de “talking-stick” door. Wij hebben als doel dat die ander begrijpt wat jou beweegt, hoe jij denkt en waarom jij zo denkt, waarom juist dit punt zo belangrijk voor jou is.

ps. dit vertellen we ook tegen de andere partij……

Wil jij die wolk geen donderbui laten worden? neem zelf contact op met onze mediator Dick Westerbroek

Werkwijze / procedure

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed resultaat bij mediation is dat jijzelf wel de intentie hebt eruit te willen komen. Ook al lukt dat dus tot nu toe niet. Als het aan jou ligt wil je zeker tot een oplossing komen.

Om zeker te zijn van die intentie stellen wij als voorwaarde dat jijzelf contact opneemt met de mediator. Dat geldt ook voor de andere partij. Dus als je baas, chef, man, vrouw, vriend, vriendin je graag “opgeeft voor mediation” geven wij niet thuis. Wij willen jouzelf spreken en overtuigd zijn van jouw intentie om eruit te willen komen. Dat mag overigens verder wel met jouw verhaal, jouw mening, jouw voorwaarden en jouw belangen, graag zelfs!

Zodra beide partijen zichzelf hebben gemeld kunnen we starten met het mediation traject. In de eerste bespreking leggen we de volledige procedure op tafel en leggen die in goed overleg ook vast.

Zit je nu toch als baas, chef, man, vrouw, vriend, vriendin met een vervelende donderwolk? Laat dan beide partijen vrijblijvend contact opnemen.

Met Goed Resultaat

Galvaniweg 7
8071 SC Nunspeet
T : 0341 – 250 732
E : info@metgoedresultaat.nl