ISO 9001 – kwaliteitsysteem

MGR kiest voor een geheel eigen aanpak bij het opzetten van een kwaliteitssysteem volgens bv. de ISO 9001 norm. Vergeet de alom bekende papieren tijger of wassen neus. Wij gebruiken het kwaliteitsysteem om uw onderneming gestructureerd in kaart te brengen. We hebben daarvoor een eigen beproefde methode ontwikkeld: een drieluik met een mooie lijst.

Het visuele drieluik bestaat uit 3 schilderingen:

1 Mensen           2 Processen           3 Communicatie.

Het drieluik wordt bij elkaar gehouden door de lijst: de passie van de ondernemer, vertaald in missie, visie en beleid. soms hangt het drieluik aan een zijden draadje van Cultuur.

De organisatie staat zo centraal en niet de (ISO) norm of inspectie-eisen. MGR biedt dan ook geen standaard aan te passen handboek of invulkaarten, maar gedegen begeleiding waarbij u zelf uw eigen unieke kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkelt, met als basis uw eigen organisatie met alle unieke ins en outs. Ondanks dat de gangbare normen voor kwaliteitsystemen, zoals ISO9001:2015, slechts zeer geringe aandacht geeft aan de mensen binnen alle processen, ligt onze  focus juist op mensen.

Voor ons is een project MET GOED RESULTAAT niet alleen het behalen van een (ISO) certificaat, of doorstaan van een inspectiebezoek, maar een project waarbij ieder op zijn eigen plek in de organisatie ervan overtuigd is dat zijn werk – en zo het systeem – bijdraagt aan continue verbetering.

Met Goed Resultaat

Galvaniweg 7
8071 SC Nunspeet
T : 0341 – 250 732
E : info@metgoedresultaat.nl