HKZ – kwaliteitsysteem voor de gezondheidzorg

Waarom HKZ? af van het gezeur van de zorgverzekeraar? papiertje aan de wand, zorginstelling in de krant? In de zorg draait het om kwaliteit, daar zijn we het wel over eens: een moersleutel laten liggen onder de motorkap is één, maar een hechtschaar achterlaten in de buikholte van de patient……. Maar wat is nou echt kwaliteit? Hebben we met een HKZ logo op de muur gegarandeerd kwaliteit in huis?

Hier zetten wij graag een boom met jou over op. Kwaliteit zit volgens ons vooral tussen de oren. De oren van alle medewerkers wel te verstaan, van welke organisatie dan ook. Kwaliteit staat of valt met de mensen die daaraan meewerken, en niet in laatste plaats de leiding.

In een HKZ-project zitten ook wij vast aan het HKZ-schema zoals voor uw tak van sport is opgesteld. Onze focus blijft daarbij gericht op mensen, mensen met hun verantwoordelijkheid, mensen met hun passie, ondernemerschap, en ja, mensen die de processen kunnen maken of breken. Wij hebben ervaring in de zorg, van werkvloer tot management waar de kwaliteit wordt geboren. Ook toe aan een HKZ-certificatie “andere stijl”? neem dan contact op.

 

Met Goed Resultaat

Galvaniweg 7
8071 SC Nunspeet
T : 0341 – 250 732
E : info@metgoedresultaat.nl