Visie op advies

Ondernemers met passie

Advies is meer dan spuien van (specialistische) kennis. Met ons advies willen we je aan het denken zetten, het advies je eigen maken. Advies heeft alleen dan effect als het een deel van de ontvanger is.

Wij prikkelen, duwen, trekken, confronteren en geven zo nu en dan ook inhoudelijk advies.

Wij prentenderen het zeker niet beter te weten dan jij, in tegendeel, vaak heb je zelf de oplossing al in handen, alleen nog niet ontdekt. De gezegdes “in een kringetje ronddraaien” of “bedrijfsblind” spreken hier boekdelen. Soms doet een boswandeling wonderen, soms moet je eens flink geprikt, geduwd, geconfronteerd worden.

Ons advies klinkt in klare taal, we leven en denken met je mee, jouw uitdaging is onze uitdaging. Deze samenwerking verheldert , motiveert en stimuleert, zowel ons als jou! Zo zijn wij in al onze vormen van advies gericht op de ontwikkeling van mensen, waarbij de adviseur steeds verder op de achtergrond komt.

De insteek blijft dat jij zelf richting bepaalt, beslissingen neemt, op het moment supreme niet altijd prettig, maar op termijn wel effectief.

In praktijk zien wij langdurige vertrouwensrelaties ontstaan en binnen deze vertrouwensbasis worden vaak nieuwe projecten geboren.

Met Goed Resultaat

Galvaniweg 7
8071 SC Nunspeet
T : 0341 – 250 732
E : info@metgoedresultaat.nl