MKB

MKB – ondernemers bij uitstek

In het MKB zie je ondernemers met hun passie aan het werk, en dat MKB, die mensen hebben ons hart.

De meeste ondernemers zijn klein begonnen en groeien door succes. Soms is het net als met kinderen, “kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen”.

In kleine ondernemingen heb je als ondernemer meestal wel overzicht, daardoor is er als vanzelf structuur aanwezig. Bij de groei van een organisatie is het niet altijd eenvoudig om het overzicht en die structuur te bewaren. Veel (collega) ondernemers kunnen hierover meepraten en de problemen benoemen die daarmee gepaard gaan.
Groeistuipjes zou je dat kunnen noemen. Of het nu gaat om het aansturen/leiding geven van je medewerkers, het aanbrengen van structuur in de processen of op een andere manier ontwikkelen van je mensen en/of organisatie, graag denken we met je mee en scherpen je op.

We houden bij al onze diensten jou als ondernemer met je passie nauw in het vizier. Kijken of het reilen en zeilen binnen je organisatie strookt met je visie en helpen je deze zelf aan te scherpen. Zonodig kunnen we samen instrumenten inzetten om overzicht en structuur te creëren.

Wil je met ons van gedachten wisselen en bespreken hoe je de groei erin kunt houden? Neem dan contact op met Marcel Kooymans of Dick Westerbroek.

Met Goed Resultaat

Galvaniweg 7
8071 SC Nunspeet
T : 0341 – 250 732
E : info@metgoedresultaat.nl