Teambuilding

Samen ZEILEN zorgt voor een frisse wind, door het team of in je persoonlijke ontwikkeling. Op een authentieke Zeeschouw, teruggeworpen op de krachten van de natuur, jezelf staande houden. Leun op elkaar, moedig elkaar aan, versterk elkaar. Laat kwaliteiten onder invloed van de elementen komen boven drijven. Sjor aan de touwen, ontdek onder de krachten van zon, wind en water sterktes en zwaktes, van het team of van jou persoonlijk. Heb plezier en geniet van de machtige elementen.

Arrangementen

 

ZEILEN EN TEAMBUILDING

Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door het team. Onderlinge verstandhoudingen kunnen worden verstevigd en obstakels gezamenlijk omzeild. Onvermoede kwaliteiten binnen het team komen boven drijven. Een actieve zeiltocht is per definitie teambuilding, eventueel aangevuld met een inspirerende interactieve teamtraining van de schipper.
Met als resultaat een dag die een onuitwisbare indruk achterlaat bij ieder van het team.
Zeilen en Teambuilding staat voor een compleet verzorgde dag met lunch of bbq op een eiland, actief samenwerken, samenbinden en plezier op het water.

ZEILEN EN LEIDERSCHAP, training op het water

Tijdens een compleet verzorgde één- of meerdaagse training werk je samen met een coach aan je leiderschapskwaliteiten. Dit doen we tijdens een zeiltocht één op één. Tijdens het zeilen en de training is het ook genieten van de kracht van de elementen. Het geweldige uitzicht en zon, wind en water hebben een gegarandeerd verfrissende uitwerking. Toon leiderschap, laat het gebeuren!?

ZEILEN EN VERGADEREN

Als alternatief voor een middagje op de hei is Zeilen en vergaderen een perfecte combinatie voor een productief dagje ‘uit’. Op de unieke locatie van een authentieke Zeilschouw of onbewoond eiland krijgt brainstormen een ander dimensie.

ZEILEN EN WERKEN AAN PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

Tijdens een compleet verzorgde één- of meerdaagse training werk je samen met een coach aan je persoonlijke vaardigheden. Dit doen we tijdens een zeiltocht één op één. Tijdens het zeilen en de training is het ook genieten van de kracht van de elementen. Het geweldige uitzicht en zon, wind en water hebben een gegarandeerd verfrissende uitwerking. Laat het gebeuren!

 

Teambuilding arrangementen

Arrangement georganiseerd vanuit de haven van Harderwijk kunnen op maat worden samengesteld. Wij verzorgen lunches, diner, barbecue en overnachtingen in allerlei prijsklassen. Wij helpen graag bij het samenstellen van je ideale training of event. Actief zeilen met team van max. 9 personen, passief zeilen of motoren met max. 12 personen.